Cum se instaleaza

Instrucţiuni de instalare a irigatorului oral Dental Spa de la Aqua-Dent

 

Inainte de a instala irigatorul oral Dental Spa de la Aqua-Dent trebuie sa deşurubaţi perlatorul existent de pe robinet. In functie de model, s-ar putea să fiţi nevoiţi să utilizaţi unelte specializate. Pentru a evita rănirea accidentală, puteţi folosi un prosop cu care să vă protejaţi mâna de eventualele părţi ascuţite ale perlatorului.

irigator-oral-dentar, gingivita, paradontoza, tartru, aquadent, aqua-dent

Pasul 1: înlocuiţi perlatorul existent cu adaptorul din coletul expediat. Verificaţi prezenţa garniturii deasupra distribuitorului, ca în imaginea de mai sus. Distribuitorul se va monta pe robinet prin înşurubare, în sens invers faţă de demontarea perlatorului. Pentru a evita rănirea accidentală, puteţi folosi un prosop cu care să vă protejaţi mâna de eventualele părţi ascuţite ale distribuitorului. In cazul puţin probabil în care distribuitorul nu se potriveşte pe robinetul dumneavoastră, în pachet aveti incluse alte câteva variante de adaptoare care ar trebui să se potrivească.

Pasul 2: înşurubaţi distribuitorul pe adaptorul deja montat pe robinet. Verificaţi prezenţa garniturii de cauciuc între distribuitor şi adaptor.

Pasul 3: introduceţi terminaţia din plastic a furtunului în inelul albastru al distribuitorului. In cazul în care doriţi pe viitor să înlaturaţi furtunul din distribuitor, apăsţi uşor pe inelul albastru şi trageţi de terminaţia din plastic a furtunului în sens invers. Această operaţiune se poate repeta ori de câte ori doriţi să montaţi/demontaţi irigatorul oral Aqua-Dent.

Pasul 4: deşurubaţi elementul de reţinere al furtunului de pe mânerul irigatorului oral. Introduceţi capătul liber al furtunului prin acest element de reţinere şi cuplaţi furtunul la mânerul irigatorului prin presare. Când furtunul a ajuns în capătul locaşului din mâner, înşurubaţi elementul de reţinere inapoi pe mâner. In acest fel furtunul a fost cuplat la mânerul irigatorului oral.

Pasul 5: fixaţi suportul irigatorului oral (utilizând şuruburile sau banda dublu adezivă din coletul expediat) într-o zonă convenabilă pentru dumneavoastră.

Pasul 6: poziţionaţi maneta distribuitorul în jos. Porniţi apa. Apa ar trebui să curgă normal, fără să existe scurgeri pe lângă noul distribuitor.

Pasul 7: opriţi apa. Poziţionaţi maneta distribuitorului pe orizontală, pentru a dirija apa către irigatorul oral. Porniţi apa foarte încet. Reglaţi presiunea şi temperatura apei până la valorile dorite.

Gata. Acum puteţi începe să utilizaţi irigatorul oral.