Cum se foloseste

 

Cum se foloseşte dusul bucal DENTAL SPA de la Aqua-Dent

Se utilizează întotdeauna o presiune scăzută a apei şi doar apă călduţă. Începeţi cu o presiune scăzută a apei, pe care o creşteţi apoi după preferinţă, pe măsură ce vi se tonifică gingiile în urma folosirii uzuale. La început puteţi simţi o senzaţie de gâdilat, ea este normală şi în curând vi se vor obişnui gingiile cu stimularea regulată.

Dacă simţiţi disconfort, reduceţi imediat presiunea apei!

Vârful irigatorului se ţine foarte aproape de gingii, aproape că le atinge. Plimbaţi irigatorul încet de-a lungul liniei gingiilor şi opriţi-vă puţin în fiecare spaţiu interdentar. Continuaţi până curăţaţi toate zonele dintre dinţi şi de deasupra lor.

 

Aspecte legate de siguranţă:

·         Instruiţi şi supravegheaţi copiii când utilizează irigatorul bucal.

·         Nu direcţionaţi jetul de apa sub limbă, în ochi, urechi sau nas.

·          Utilizarea corectă a produsului nu produce nici un fel de durere. Dacă irigarea este dureroasă, reduceţi presiunea apei şi reglaţi temperatura astfel încât să fie confortabil. Dacă durerea persistă, opriţi folosirea irigatorului şi adresaţi-vă unui stomatolog.

·         Respiraţi doar pe nas atunci când folosiţi irigatorul bucal, altfel există riscul să inhalaţi apă.

·         Dacă aţi suferit vreo intervenţie chirurgicală la nivelul gurii în ultimele 12 luni, contactaţi-vă stomatologul înainte de a utiliza dusul bucal.

·         Atunci când începeţi să folosiţi dusul bucal (sau alte metode de igienă dentară), gingiile pot sângera uşor. Contactaţi un stomatolog dacă apare o sângerare în exces.

Acest produs este destinat igienei orale. Nu îl folosiţi în alte scopuri. Folosiţi produsul corespunzător, conform descrierii din instrucţiuni şi în funcţie de recomandările dentistului dumneavoastra. Nu suntem răspunzători pentru posibilele răniri datorate folosirii necorespunzătoare.