Intrebari frecvente

 

De ce am nevoie de dusul bucal DENTAL SPA daca folosesc deja periuţa şi aţa dentară?

Periajul şi utilizarea aţei dentare nu poate elimina complet placa bacteriana a unei persoane cu probleme gingivale. Placa bacteriana este formată dintr-o peliculă  de bacterii anaerobe şi resturi alimentare ce se acumulează mai ales la baza dinţilor imediat sub gingii şi care arată ca o substanţă moale, albă sau incoloră, lipită de dinţi. Periajul şi utilizarea aţei dentare nu pot ajunge eficient în toate aceste suprafeţe şi nu pot îndepărta bacteriile cauzatoare de placă. Însă, cu dusul bucal DENTAL SPA se îndepărtează uşor, cu un jet de apă îndreptat direct spre locurile greu de atins prin alte metode.

De ce să cumpăr produsul dvs.  şi nu un irigator electric cu container?

Dusul bucal pe care il comercializam este foarte practic, mereu la îndemână şi fără a ocupa mult loc. Nu are un container dificil de utilizat în care să se acumuleze bacterii. Pentru functionarea lui nu sunt necesare baterii, deci nu veti avea cheltuieli suplimentare cu inlocuirea frecventa a acestora. E gata de folosit în câteva secunde.

Poate dăuna cumva gingiilor folosirea dusului bucal DENTAL SPA?

Nu. Inclusiv dentiştii uilizează irigarea bucală în cabinetele lor. Este un mod eficient de a îndepărta bacteriile de la baza gingiilor. Fluxul de apă îndepărtează bacteriile dăunătoare fără a afecta gingiile, spre deosebire de aţa dentară care uneori poate produce leziuni.

Cum se instalează dusul bucal DENTAL SPA?

Se indepărtează perlatorul existent de pe robinet. Se introduce garnitura în adaptor. Se instalează adaptorul pe robinet, învârtind în sensul acelor de ceas. Apoi se instalează distribuitorul. Pentru a monta dusul bucal DENTAL SPA nu e nevoie de unelte speciale. Se dă drumul la robinet şi se direcţionează jetul de apă prin irigator.

Cum se foloseşte dusul bucal DENTAL SPA?

Se foloseşte doar apă calduţă, niciodată nu folosiţi apa cu o presiune mare. Începeţi cu o presiune scăzută a apei, reglând apoi presiunea până la un nivel cu care vă simţiţi confortabil. Presiunea apei poate fi crescută în timp, în funcţie de preferinţa dvs. şi pe măsură ce vi se tonifică gingiile în urma folosirii cotidiene.  Dacă simţiţi durere sau disconfort, reduceţi imediat presiunea apei. Vârful irigatorului se ţine foarte aproape de gingii, aproape că le atinge. Plimbaţi irigatorul încet de-a lungul liniei gingiilor şi opriţi-vă puţin în fiecare spaţiu interdentar. Continuaţi până curăţaţi toate zonele dintre dinţi şi de deasupra lor. O igienizare minuţioasă nu ar trebui să va ia mai mult de 2 minute.
Continuaţi cu periajul dentar. Instruiţi şi supravegheaţi copiii când utilizează dusul bucal. Nu direcţionaţi apa sub limbă, în ochi, urechi sau nas. Utilizarea corectă a produsului nu produce nici un fel de durere. Dacă irigarea este dureroasă, reduceţi presiunea apei şi reglaţi temperatura astfel încât să fie confortabil. Dacă durerea persistă, opriţi folosirea dusului bucal şi adresaţi-vă unui stomatolog. Respiraţi doar pe nas atunci când folosiţi dusul bucal, altfel există riscul să inhalaţi apă.

Care este garanţia produsului?

Riscul la achizitionarea dusului bucal DENTAL SPA este ZERO. Daca in termen de 30 zile constatati ca acest produs nu vi se potriveste veţi primi contravaloarea lui, garantat 100%.
Termenul de garantie al produsului este de 12 luni de la data achizitionarii, insa durata de viaţă a produselor este una îndelungată. Dacă există defecţiuni din manufacturare ale materialelor vă vom schimba produsul.
Ne dorim clienţi mulţumiţi!